top of page
767735EC-1263-4E57-9FAA-4766920F9A21.jpe

Pollie

Regelmatig wissel ik van techniek en puzzel ik met de verkregen kennis om verschillende technieken samen te brengen, te verbinden, dat is denk het goede woord. Acrylschilderijen, monotypes, glasschilderingen, kartoncollages, glasfuse objecten, tekeningen en met epoxy afgewerkte kartonobjecten.

Het werk straalt optimisme uit, te zien is het plezier waarmee het gemaakt is. Het bevat herkenbare elementen die de kijker houvast geven. De vrijheid van de kijker staat in het werk voorop; het oog moet iets toe kunnen voegen. 

Met veel plezier werk ik met kinderen; individueel aan hun schrijfvaardigheid en/of aan hun creatieve vaardigheden. Aan groepjes (±10 p.) geef ik creatieve workshops en ook voor partijtjes zijn ze welkom!

Beeldend kunstenaar Pollie Hogenboom (Leiden, 1957) volgde de opleiding voor Tekendocent aan de PABO, Grafisch Ontwerp aan het Rotterdam Grafisch Lyceum en volgde Schilderen en Grafiek bij V.A.B.K. Den Haag. De opleiding tot Schrijfpedagoog bij Instituut Haenen van der Hout en TekeningenLerenBegrijpen bij Eveline Ruitenberg. 

Haagweg 4C9

pollieh@gmail.com

www.poldersite.nl

www.vrolijkerschrijven.nl 

bottom of page